Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » «Твоє життя - твій вибір. Знати, щоб вижити»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

«Твоє життя - твій вибір. Знати, щоб вижити»

Автор: Joker_13 від 21-04-2017, 12:02, переглядів: 1 474

0

Саме під такою назвою у 7 класі Кіровоградського обласного комплексу (гімназія-інтернат – школа мистецтв) ІІ ступеня було проведено годину спілкування під час тижня знань з безпеки життєдіяльності «Надзвичайні ситуації у мирний час».

Мета: Поглибити знання учнів з питань цивільного захисту; повторити правила поведінки у складних ситуаціях та закріпити навички надання допомоги постраждалим; стимулювати розвиток витривалості, мужності, рішучості, кмітливості; виховувати почуття співпричетності до долі та проблем інших, відповідальність за близьких, оточуючих, власну Батьківщину.

Під час заходу учні згадали про пам’ятку для дітей під час виникнення надзвичайних ситуацій у мирний час,  про необхідність дотримання правил безпеки,  про першу долікарську допомогу потерпілому у разі травмування. Обговорювали дії, які можуть призвести до небезпечних ситуацій, які види ігор, перебування у небезпечних для життя і здоров’я місцях можуть стати причиною небезпеки.

Учні для себе зробили висновки, що питання безпеки надзвичайно важливе а найголовніше - не розгубитися у разі надзвичайної ситуації. Слід пам’ятати, що знання і  дотримання правил безпеки  може врятувати життя і здоров’я тобі та особисто оточуючим.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.