3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Travelling to Wonderland: The Mystery of the Golden Stars

Автор: dend від 6-06-2016, 20:46, переглядів: 1 127

0 Travelling to Wonderland: The Mystery of the Golden Stars

6 червня учні облкомплексу продовжили заняття у літній мовній школі. Весь попередній тиждень гімназисти, об‘єднавшись у творчі групи, працювали над власними проектами, загальна тематика яких «Have Fun Exploring Europe». І нарешті, усі команди підійшли до заключного етапу – творчого звіту.

Першими представили результати своєї кропіткої і старанної роботи над проектом «Travelling to Wonderland: The Mystery of the Golden Stars (Подорож до країни чудес: Таємниця золотих зірок)» наймолодші гімназисти – веселі п‘ятикласники. Під час традиційної загальногімназійної лінійки юні «Моряки», переконливо перевтілившись у знайомих усім казкових героїв, ніби за помахом чарівної палички, перенесли глядачів до Travelling to Wonderland: The Mystery of the Golden StarsКраїни Чудес.

Разом із головною героїнею театралізованого дійства (сміливою і кмітливою сестричкою-морячкою) присутні у залі мандрували казковою країною у пошуках брата дівчинки. На своєму шляху безстрашна сестричка зустрічала дітей, які через прокляття королев були розкидані по світу. Кожен, хто траплявся дівчинці по дорозі, не тільки з ніжністю і любов‘ю розповідав про свою батьківщину (Бельгію, Німеччину, Нідерланди, Люксембург, Італію та Францію), представляючи цікаві факти про історію країни, відомих людей, народжених там, найвизначніші пам‘ятки, досягнення у різних галузях науки й мистецтва, а й щиросердно пропонував їй свою допомогу.

Travelling to Wonderland: The Mystery of the Golden StarsТак, разом взявшись за добру справу, гімназисти не тільки відшукали замок королев, примирили їх, повернули загубленого братика та засвітили яскраві зірки на темному небі, а й зрозуміли, що життя у порозумінні, взаємопідтримці, рівності й доброті має стати метою кожної людини незалежно від її походження, зовнішності чи вподобань. Адже тільки разом, допомагаючи один одному, можна подолати будь-які труднощі, щоб жити у мирі і щасті.

Фотозвіт

Категорія: Ліцейне життя / Літня мовна школа

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.