3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Зустріч із волонтерами

Автор: dend від 1-12-2015, 13:35, переглядів: 1 087

0

Зустріч із волонтерами25 листопада2015 року відбулась хвилююча зустріч учнів 10-Б та 10-В класів з представниками організації ГО «Патріот Кіровоградщини», які збиралися до зони АТО.

У час неоголошеної війни на Сході вся Україна не залишається осторонь від допомоги захисникам своєї країни. Учні Кіровоградського облкомплексу теж не байдужі до цієї проблеми. Напередодні від’їзду волонтерів в зону АТО, учні 10-Б та 10-В класів зібрали посилки з продуктами та необхідними речами. У свої посилки діти вклали листи з побажаннями перемоги, здоров’я, мужності, незламності духу та вітальними листівками до Дня Збройних сил України. Голова ГО «Патріот Кіровоградщини» Вадим Нікітін, який спочатку бойових дій опікується 42 Кіровоградським батальйоном подякував учням та педагогам за підтримку та гуманітарну допомогу.

Зустріч із волонтерами«Найбільше воїни чекають на ваші листи, малюнки, символіку, які одразу ж розвішують у своїх бліндажах та військовій техніці, ховають під бронежилетами. Це їхні обереги, це знак того, що їх чекають, люблять і підтримують», - розповів Вадим Леонтійович. Слухачі були розчулені, задавали багато запитань. Зустріч тривала близько години і проходила у зворушливій, довірливій атмосфері.


Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.