Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Бесіда у 11-В класі «Наркотики – підступний ворог людства»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Бесіда у 11-В класі «Наркотики – підступний ворог людства»

Автор: Французан від 4-03-2015, 17:54, переглядів: 1 390

0 Бесіда у 11-В класі «Наркотики – підступний ворог людства»

У 11-В класі проведено бесіду «Наркотики – підступний ворог людства». Увагу учнів було звернено на те, що вживання наркотичних засобів особливо характерним є для молоді, які страждають від ураження нервової системи. Саме тому наркоманію вважають хронічним нервово-психічним захворюванням сучасності.

В даний час число молодих людей, які вживають психоактивні речовини, продовжує невпинно зростати. При цьому, сьогодні навряд чи можна знайти підлітка, який би не знав про смертельну небезпеку наркотиків. Очевидно, що це знання в більшості випадків нікого не зупиняє.

Учні зрозуміли, що найскладніша проблема, пов'язана з підлітковою наркоманією - це проблема соціально-психологічної та психологічної схильності підлітка до вживання наркотичних речовин.

Головне питання, на який сучасна наука шукає відповідь: що змушує молодих людей започатковувати вживання наркотиків? Саме тому попередити хворобу набагато легше, ніж її лікувати.


Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.