3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

«Здоровий спосіб життя – це модно»

Автор: Joker_13 від 26-01-2015, 11:29, переглядів: 1 480

0
«Здоровий спосіб життя – це модно»Із 19.01.2015 по 24.01.2015 під час проведення Тижня сприяння здоровому способу життя та безпеки життєдіяльності «Здоровий спосіб життя – це модно» у гімназії ІІ ступеня було проведено багато цікавих і змістовних заходів: у 5 класі - бесіду «Що я маю знати, щоб берегти своє здоров’я», у 6-8 класах – години спілкування «Краса і здоров’я», «Життя і здоров’я – найцінніший скарб», «Здоровий спосіб життя – простий шлях до довголіття». Дев’ятикласники провели вікторину «Здорове харчування».
Учні 5-7 класів взяли участь у конкурсі малюнків. Найкращими виявилися роботи п‘ятикласників Гончар Анни, Совотеєвої Олександри, Лєгостаєвої Євгенії та Бирсана Владислава; шестикласників Воробйової Яни, Жончука Нікіти, Кравця Афета; семикласників Молодченко Владислави, Ткаченко Маргарити, Неживої Анастасії.
Серед заходів Тижня варто відзначити радіогазету, підготовану та проведену ученицями 8 класу Мироненко Валерією та Рибалко Юлією.
Традиційним став конкурс стіннівок, переможцями якого стали учні 7 та 8 класів, друге місце посіли стіннівки учнів 5, 6 та 9 класів. Свої оригінальні роботи учні захистили на загальногімназійній лінійці. Усі стіннівки були змістовні, оригінальні, виконані на високому рівні.
За підсумками тижня було нагороджено  переможців та активних учасників.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.