Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » У 7 класі було проведено виховний захід до Міжнародного Дня рідної мови

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

У 7 класі було проведено виховний захід до Міжнародного Дня рідної мови

Автор: Joker_13 від 24-02-2014, 13:53, переглядів: 3 261

0
У 7 класі було проведено виховний захід до Міжнародного Дня рідної мовиЩорічно 21 лютого відзначається  Міжнародний День рідної мови. Оскільки з 6 000 розмовних мов світу близько половині загрожує зникнення, починаючи з 2000 року,  на ХХХ сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО  було оголошено про «підтримку мовного та культурного різноманіття та багатомовності».
У кожного жителя планети Земля є рідна мова, рівень розвитку якої є показником духовного розвитку народу. "Без мови рідної, юначе, й народу нашого нема",-  писав Володимир Сосюра.  Знати, берегти і примножувати рідну мову – це обов'язок кожної людини. Народ, який не усвідомлює значення рідної мови, її ролі в розвитку особистості, не плекає її, не може розраховувати на гідне місце в суцвітті народів.  Тож, у цей урочистий день для учнів 7 класу  було проведено виховний захід, який підготувала студентка 4 курсу КДПУ ім. В. Винниченка Єроменко Ірина Миколаївна. Метою заходу стало глибше ознайомлення учнів зі скарбами української мови, розкриття поняття «патріотизм», «любов до рідної мови». Семикласники активно брали  участь у проведеному заході: декламували вірші, розігрували сценки, висловлювали свої думки.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.