Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Проект «Видатна постать мого краю» в 11-Г класі

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Проект «Видатна постать мого краю» в 11-Г класі

Автор: borovikoff від 24-01-2014, 17:25, переглядів: 2 934

0
Проект «Видатна постать мого краю» в 11-Г класіПротягом 22-23 січня в 11-Г класі проходив захист робіт в рамках проекту під назвою «Видатна постать мого краю». Метою проекту було  нагадати сучасникам про видатні постаті української історії, життя та праця яких є гідними для наслідування.
Кожен з учнів  розповів про свого видатного земляка. Учні мали змогу ознайомитись з життєвим та творчим шляхом різних видатних осіб, які прославились в історії, літературі, авіації, медицині, громадській діяльності не тільки на Кіровоградщині, а й в Україні та за її межами. У процесі підготовки робіт учні використовували архівні документи, матеріали бібліотек та музеїв.
Зокрема присутні дізналися про відомого українського письменника, громадського діяча, уродженець Компаніївщини Юрія Яновського,  театрального  художника, почесного громадянина міста Знам’янка Леоніда Писаренка, українського письменника, драматурга,  актора, ерудита, брата Миколи Садовського та Панаса Саксаганського Івана Карпенка-Карого, народного художника СРСР Петра Оссовського та інших.
В ході роботи кожен з учнів переконався, що навіть провінційне містечко або маленьке селище здатне викохати видатну особистість, якою буде пишатися Батьківщина, головне – віра у себе!


Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.