Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Відкритий виховний захід «Хто вона – сучасна дівчина?» у 11-В класі

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Відкритий виховний захід «Хто вона – сучасна дівчина?» у 11-В класі

Автор: Французан від 10-12-2013, 17:34, переглядів: 3 603

0

Відкритий виховний захід  «Хто вона – сучасна дівчина?» у 11-В класіУ 11-В класі був проведений відкритий виховний захід «Хто вона – сучасна дівчина?». Ця тема є досить актуальною не тільки для гімназистів, але й для суспільства в цілому.

Сучасна дівчина повинна мати цілий набір якостей, які б допомагали їй з легкістю справлятися з темпом сучасного життя, а темп досить високий. Встигнути треба багато чого, при цьому одна з відмінних особливостей сучасної дівчини – вона намагається зробити все по вищому рівню.

Мета заходу - ненав'язливе формування моральної свідомості і поведінки старшокласників в умовах духовного відродження нації.

Захід був умовно поділений на 3 частини: перша складова - відеорепортаж, який мав на меті дізнатися думки простих людей стосовно даного питання; друга частина – дискусія, третя – оголошення і аналіз письмового соціологічного опитування на тему «Дівчина, яку я зміг би полюбити».


Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.