3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Загальногімназійна лінійка

Автор: anna_garifylina від 3-05-2017, 18:21, переглядів: 869

0

За днями дні, мина повільно рік,

За днями дні, і другого не має.

Нехай же лихо наше проминає,

І в світі не повториться повік.

Хай стане мир міцнішим у стократ,

Хай над землею чисте небо буде.

Чорнобиль — попередження набат.

Його уроків людство не забуде.


26 квітня – День Скорботи, день пам’яті Чорнобильської трагедії. Вона вразила весь світ, приголомшила людей страшним розмахом невідомої раніше біди, трагічні наслідки якої відчуватиме ще не одне покоління. Колектив нашої гімназії вшанував цю трагічну сторінку людства лінійкою, яку організувала вихователь 10 класу Демидова Н.С. разом з учнями 10 класу. Гімназисти згадали про події, які сталися  31 рік тому, хвилиною мовчання вшанували героїв, які першими кинулись у пекло вогню і залишились навіки там. На лінійці також було продемонстровані відеохроніки з місця події та кадри сучасності міста Прип’ять.

 Тривожні дзвони Чорнобиля завжди нагадуватимуть: «Нехай не повториться! Нехай земля квітне весною! Нехай повертаються до нас журавлі й несуть на своїх крилах мир, спокій і натхненність».

Японська легенда говорить: для того, щоб збулося бажання, потрібно скласти 1000 фігурок журавлів. Суть значення легенди в тому, що фігурки потрібно складати не для себе, а дарувати їх іншим людям – дітям і дорослим.

 Недарма журавлик у другій половині 20-го століття став ще СИМВОЛОМ МИРУ на ЗЕМЛІ! Радимо вам вдома зробити паперового журавлика і подарувати їх друзям, рідним з побажанням миру.

Категорія: Гімназійне життя м.Олександрія

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.