3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

«Українські Дива»

Автор: anna_garifylina від 28-12-2016, 14:14, переглядів: 1 532

0
23 грудня в Кіровоградському облкомплексі відбулося  театралізоване дійство «Українські дива» - різдвяні містерії за релігійними та фольклорними мотивами. 

Директор облкомплексу, народний артист України, професор Коротков А.Є. привітав учнів з новорічними святами та побажав їм успіхів у навчанні в новому році. 

Зима є чудовою порою року з великою кількістю свят. Недаремно в народі говорять: «Зима прийшла і празничків принесла».

Дійсно, взимку ми маємо свята чи не щодня. Уся наша країна наповнюється світлом та радістю, і від того стає на душі тепло і затишно.

Детальніше про свято дивіться далі.

Відкрили свято учні 6 класу яскравою танцювальною композицією «Українські барви»   

11 клас підготував сцену «Андріївські вечорниці» , в якій  розповів глядачеві про дівочі гадання, смачну калиту, та заспівали веселих пісень.

Учні 5-6 класів, привітали гостей зі Святом Миколая та подарували низку чарівних таночків, пісень, віршів, поздоровлень.

Вертепну сцену народження Ісуса Христа розіграли учні 7 класу, в якій інсценізували біблійні події у Віфлеємі.

Містерію «Святий вечір» підготували учні 8 класу: «…тепло і затишно палає в печі живий вогонь, стіл накритий із дванадцяти страв - це для того, щоб цілий рік на кожен місяць приходило до нашої оселі тепло та щастя.

Продовжили свято учні 10 класу. Веселі колядники – хлопці та дівчата - радісно всміхалися та  зустрічали Маланочку жартівливим танком. Кізонька у білім кожушку вистукувала сучасні ритми у танці, стрільці жартували з веселими циганками, а господиня зустрічала колядників запашною паляницею.

9 клас нагадав про Священний Рай-Дідух, душі наших померлих предків, та обрядовим таночком запалав вогонь на його честь.

Завершили новорічне дійство загальним виступом, котрий об’єднав усіх учасників та подарував насолоду від взаємних оплесків артистів та глядачів.

Висловлюємо подяку всім, хто долучився до проведення свята.

Фотозвіт

Категорія: Гімназійне життя м.Олександрія

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.