3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Підсумки місячника «Вахта пам’яті»

Автор: anna_garifylina від 13-05-2015, 20:51, переглядів: 1 419

0
 
Підсумки місячника «Вахта пам’яті»Щоденно на ранковій лінійці учні отримували інформацію про події та факти ІІ Світової війни, намагались своїм хорошим навчанням віддати данину пам’яті загиблим воїнам. Більше фото з 9 Травня тут.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Підсумки місячника «Вахта пам’яті»Кожен клас підготував у власному виконанні пісні воєнних років, які були так необхідні бійцям в години відпочинку та з якими вони йшли в бій. Часто можна було бачити сльози на очах дітей та вчителів після перегляду та обговорення фільмів про війну, відвідування та прибирання військового кладовища, перегляду електронної книги пам’яті «Сторінки вічності», в якій кожен учень, кожен працівник гімназії міг розповісти про своїх близьких людей, які вистояли проти нищівної війни, не думаючи про своє життя і не ховаючись, а борючись, воюючи, захищаючи, перемагаючи…
 Більше фото зі свята пісні тут, з алеї пам`яті тут та з візиту до військового кладовища тут
 
 

 

Підсумки місячника «Вахта пам’яті»Закінчився місячник «Вахта пам’яті» покладанням квітів до Братської могили.Пам’ятайте тих, хто вже ніколи не повернеться, тих, хто не долюбив, чиї мрії так і не здійснились, хто поліг у боях, визволяючи не тільки Україну, а й Європу. Ми повинні зберігати пам'ять про своє минуле, адже без минулого немає майбутнього. 

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: Гімназійне життя м.Олександрія

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.