3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Успішно у Країну Знань, новачки!

Автор: yulua від 6-09-2017, 15:43, переглядів: 1 228

0 От і закінчилось літо. Найбільші канікули промайнули, учні гімназії продовжують своє навчання. А для новостворених 5, 10-Б, 10-В та 10-Г класів  навчання в нових умовах тільки розпочинається.

Стало доброю традицією 31 серпня з новими учнями проводити тренінги спілкування «Будьмо знайомі!», щоб покращити адаптацію учнів, створити доброзичливу атмосферу та краще познайомити дітей з різних шкіл області. Практичний психолог в кожному класі провела тренінги з вправами на формування колективу відносно вікових особливостей дітей.  Учні намагалися подолати перешкоди на своєму шляху у досягненні мети, демонстрували своє ставлення до різноманітних несподіванок. Старшокласники вчились адекватно реагувати на «заборонений плід», підтримати інших, презентувати своє бачення різних ситуацій. Особливо сподобалась вправа «Похід в гори», де учні мали можливість проявити себе, подолати умовні проблеми і вийти переможцями.

Хочеться побажати новачкам, щоб вони швидше влились у нашу гімназійну родину, отримали міцні знання та сформували справжні класні колективи. Успіхів вам у Країні Знань!

                                                         Практичний психолог Якимчук Г.В.

Категорія: Психологія

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.