Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Привітання » Вітаємо учасників конкурсу "Від чайника до профі"

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Вітаємо учасників конкурсу "Від чайника до профі"

Автор: Французан від 5-11-2013, 17:01, переглядів: 2 359

0

Вітаємо учасників конкурсу "Від чайника до профі"30 жовтня учні нашої гімназії 5-8, 10-А та 11-А класи брали участь в обласному конкурсі "Від чайника до профі", який щорічно проходить у селищі Нова Прага Олександрійського району. Цього року організатори підготували особливу програму на честь ювілею конкурсу, адже він проводиться вже десятий рік поспіль. Усі учасники були розділені на команди, у складі яких було по троє конкурсантів. У кожній команді був капітан, своя назва, емблема та девіз. Усе це учні повинні були підготувати заздалегідь, для того щоб гідно представити свою команду. 

Кожна команда складалася з учасників, які належали до різних категорій, а саме: "Новачок", "Кадет" та "Профі". Представниками нашої гімназії були дві команди "F1" та "220 В".

Конкурс складався з десяти завдань для командної співпраці та перевірки знань кожної із категорій. Останнє завдання було головним, адже в ньому полягала вся суть конкурсу, де учасники показували свої вміння та навички у сфері користування пакетом MicrosoftOffice. На основі цього завдання журі виставляли конкурсантам головні бали та оцінки. Але для того, щоб його виконати, потрібно було пройти перші дев’ять випробувань. І чим швидше їх робили учасники, тим більше часу залишалося на головне завдання.

Вітаємо учасників конкурсу "Від чайника до профі"Учні нашої гімназії гідно представили наш заклад у конкурсі "Від чайника до профі", проявили себе згуртовано та організовано. З гордістю вибороли 2 призових місця: команда "220 В" (капітан команди – Цимбалюк Наталя, члени команди: Боєвець Дмитро, Микитенко Даніїл) зайняли перше місце, а команда "F1" (капітан команди – Буряк Руслан, члени команди: Галушко Наталя, Котяк Катерина) завоювали третє місце.

Загалом, конкурс "Від чайника до профі" сподобався всім учасникам, які поділилися незабутніми враженнями та висловили бажання взяти в ньому участь і в наступному році.

Категорія: Привітання

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.