Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Євроклуб » Євроклуб «Астра» на Всеукраїнському молодіжному форумі

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Євроклуб «Астра» на Всеукраїнському молодіжному форумі

Автор: dend від 7-06-2016, 11:19, переглядів: 1 572

0

Євроклуб «Астра» на Всеукраїнському молодіжному форумі6 червня команда євроклубу «Астра» у складі Юлії Заліської, Дмитра Каракоця та керівника Ольги Берлін відвідали молодіжний форум «Формат: Європеєць», місцем проведення якого був Хол Чемпіонів, НСК «Олімпійський». Форум є фінальним заходом інформаційного проекту «ЄС: вибір української молоді», який спрямований на поширення інформації про ЄС та процеси євроінтеграції України. Серед заходів проекту – Всеукраїнська Євровікторина, конкурс фото, відео та аудіо творів, створення та ведення блогів на дискусійні клуби. Учасники поглибили знання про Європейський Союз завдяки спілкуванню із політиками, громадськими активістами, підприємцями та євро експертами, взяли участь у церемонії нагородження переможців Євроклуб «Астра» на Всеукраїнському молодіжному форуміконкурсів від Представництва ЄС в Україні, приєднались до серії лекцій з відомими спікерами на теми Європи, лідерства, громадської активності. Найбільше враження справило спілкування з народним депутатом України Мустафою Найємом.

Чудовим завершенням форуму стало виконання переможної пісні «Україна – це Європа» Юлії Заліської (акомпанемент Дмитра Каракоця).

Невід’ємною частиною відвідування старого міста стала екскурсія за участю випускників облкомплексу 2013-2015 років, колишніх учнів Ольги Анатоліївни. Ми відвідали Софійський собор, Михайлівський Золотоверхий монастир, проїхали на фунікулері до Євроклуб «Астра» на Всеукраїнському молодіжному форумірічкового вокзалу, прогулялися набережною Дніпра, пройшлися Трухановим мостом, піднялися до арки Дружби народів, спустилися до Майдану Незалежності і наостанок завітали до вулиці Хрещатик.

День був цікавим та насиченим, ми втомилися, але, як відомо, «втома пройде, а враження залишаться».  

 


 

Категорія: Євроклуб

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.