3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Тематична лінійка 11-Б класу

Автор: Olga Berlin від 21-05-2013, 09:26, переглядів: 3 164

0
Тематична лінійка 11-Б класу    

Доповідачі, а їх було дев'ять, ознайомили глядачів із історією створення ЄС, «валютної змії», Європейського Фонду Валютної Співпраці, Європолу, комітету Дуга та комітету Адонніно тощо. Також було окреслено мету та основні завдання ЄС, що полягають насамперед у забезпеченні громадянам ЄС високого рівня охорони з питань свобод, безпеки та юстиції, запобіганні організованій злочинності і ксенофобії, а також боротьбі з ними, боротьбі з тероризмом, торгівлею людьми, торгівлею наркотиками, торгівлею зброєю, корупцією та зловживаннями.

Надзивичайно прикрасила цікаву, але не просту для сприйняття інформацію, Ірина Гарасько. Вона прочитала рядки власних поезій, присвячених Дню Європи.

Оскільки День Європи – 9 травня – збігається з Днем перемоги, в Україні урочисті заходи розпочинаються, згідно з указом Президента від 19 квітня 2003 року «Про День Європи», щорічно з третьої суботи травня. Щороку й Кіровоградська область активно бере участь у святкуванні Дня Європи.

 Цього року обласна державна адміністрація розробила план масових офіційних та розважальних заходів з нагоди відзначення Дня Європи в регіоні. Центральною подією свята стане Єврофест-2013, в заходах якого візьмуть участь і представники євроклубу «Астра» та учні 10-Б класу. Цьогорічний фестиваль буде проходити в Ковалівському парку у форматі баркемпу.

Категорія: Євроклуб

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.