3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Подорож до краси

Автор: dend від 2-06-2017, 11:38, переглядів: 1 079

0

Більшість учнів нашого класу неодноразово бували у Софіївському парку в Умані, але ніхто не був проти відвідати пам’ятку садово-паркового мистецтва ще раз.

Дорога до Умані зайняла багато часу, нам довелося раніше піднятися з ліжка, ніж зазвичай, але нас надихала думка про майбутню поїздку. Після прибуття до парку почалась захоплююча, цікава пригода, яка продовжувалась майже 3 години. Під час прогулянки ми задивлялись на різні пам’ятки, скульптури, були зачаровані дивами ландшафтної архітектури, проникались історіями створення тих чи інших об’єктів парку.

Але, окрім звичайної прогулянки, ми побували на екскурсії, яку самі ж собі і влаштували. Учні нашого класу підготували інформацію про різні куточки знаменитого заповідника: скульптури античних мудреців та героїв, різноманітний світ рослин та водойм, а також історію втілення цьлого грандіозного проекту в життя графом Потоцьким.

І навіть тут все було незвичайно, особливо для прохожих людей – наша екскурсія була проведена  ангійською мовою. І найголовніше те, що ви також зможете прослухати наші розповіді, адже всю інформацію ми знімали на відео і готові будемо показувати його вам  на звітньому концерті.

Загалом ми зробили багато цікавих фото, бажаючи зберегти пам’ять про чудову поїздку, незабутні враження та пережиті емоції.

Отже, я гадаю, що ми не дарма витратили на подорож до Софіївського парку цілий день, адже ми веселились, дивувались новим відкриттям та пізнавали не зовсім відомий нам світ. І можливо, приїхавши до гімназії ми були втомлені, можливо, весь вечір відпочивали, не встаючи з ліжка, але цю поїздку ми не забудемо ніколи.

Щирська А., Щелконогова М., 10-Б

Категорія: Літня мовна школа

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.