3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Осінній вернісаж 2019

Автор: dend від 4-11-2019, 08:08, переглядів: 974

0

Осінь – дивовижна пора року. Тільки восени буває така різноманітна палітра барв. У цей час приємно бродити парком, коли під ногами шарудить листя, і побувати на традиційному Осінньому вернісажі у нашому закладі.

Як завжди, учні 5-9, 10-11-А класів підготували осінні звичаї та обряди українського народу.

Про золоту осінь в Україні, збір урожаю розповіли учні 5, 6 класу, дівчата-семикласниці ворожили на Покрову, а учні 8 класу ярмаркували.

У давнину хлопці й дівчата полюбляли вечорниці. Якими вони були, ми дізналися від дев’ятикласників, а на сватання та весілля запросили учні 10- 11-А класів.

Учні обласних класів, як завжди, підготували різноманітні цікаві програми. Цьогоріч вони в основному стосувалися життя гімназії. Десятикласники підбивали підсумки перших двох місяців навчання, а учні 11-х класів – двох років.

10-Б вже закликав усіх: «Любіть нас такими, якими ми є», для 10-В гімназія – це взагалі «Країна  мрій», а для 10-Г класу «… Все тільки починається…».

Одинадцятикласники вже подорослішали. Тому 11-Б запросив на «Весілля улюбленої доньки», 11-Г узагальнив: це «Стосується кожного», а 11-В із своїм президентом та міністрами вже впровадив реформу НУШ, наголосивши, що гімназія – це школа, в якій завжди приємно вчитися і жити. Через те недарма щороку до нас приїжджає велика кількість випускників. Вони висловлюють щиру подяку за щасливо прожиті два роки.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.