Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » » Навчально-виховна практика з вивченням іноземних мов 10-ті класи (9 червня)

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Навчально-виховна практика з вивченням іноземних мов 10-ті класи (9 червня)

Автор: Французан від 11-06-2018, 16:01, переглядів: 1 063

0

Учні 10-Б класу разом з іншими гімназистами мали змогу насолодитися виступами 6-го та 7-го класів. Всі шаленими оплесками підтримували маленьких виконавців і з насолодою згадують їхні постанови.

По завершенню організаційної лінійки частина учнів 10-Б класу відвідала притулок для літніх людей «Милосердний Самарянин». Під час візиту учні спілкувались з літніми людьми та принесли їм солодкі подарунки.

Інша частина черговий раз побувала в реабілітаційному центрі для безпритульних тварин «БІМ». Гімназисти передали заздалегідь зібрані харчі для мешканців центру  та приділили увагу братам нашим меншим.

Після повернення до гімназії діти з радістю обмінялися враженнями.

У 10-В класі цей день називався «The Big Bang Theory». Учні ознайомилися з темою та планом занять, обговорили зміст заходів і визначили цілі. Потім на ранковій лінійці капітани усіх класів звітували про результати роботи впродовж попереднього дня. У класі обговорили результати роботи над проектом «The Big Bang Theory» та проаналізували творчий звіт. Далі учні отримали практичне заняття – роботу в групах. Діти закріпили та повторили вивчений матеріал. Проводились поетичні читання, тематичні інсценування, конкурс найкращого плакату. Вчитель з дітьми провів бесіду з елементами гри «High - achieving teenagers». Наостанок «Сrazy scorpions» готували номер для церемонії урочистого закриття роботи літньої школи.

Суботній день був багатий на враження для учнів 10-Г класу: два захоплюючих концерта на сцені табору. Вистави та танці, які ми подивились, не залишили нас байдужими! Ми обов’язково візьмемо з собою ці пісні англійською мовою, щоб вивчити вдома з нашими друзями та рідними.

Після лінійки в нашому класі відбулася робота над проектом «Можливості, які відкриває знання англійської мови». Ми погодились, що знання мови необхідно, але вчити мову треба систематично. Дискусія привела нас до висновку, що вивчити іноземну мову необхідно і це може бути цікаво. Ми вражені, скільки ресурсів нам пропонує Інтернет, і ми готові поділитися цими знаннями з друзями. Робота в таборі нас об’єднала  та збагатила ідеями!

Категорія: Навчання / Ліцейне життя / Англійська мова / Літня мовна школа

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.