Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » » Навчально-виховна практика з вивченням іноземних мов 5-8 кл. (8 червня)

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Навчально-виховна практика з вивченням іноземних мов 5-8 кл. (8 червня)

Автор: Французан від 11-06-2018, 13:35, переглядів: 985

0

Цей день практики був присвячений спорту та здоровому способу життя. Учні 5 класу переглянули презентацію «Популярні британські види спорту» та провели ток-шоу «Ідеальна медицина для здоров’я». Також дітям була запропонована фізкультхвилинка з відео та піснею. Після практичного заняття був здійснений похід до парку, де відбувся спортивний марафон.

Учні 6 класу провели день, відвідуючи батьківщину Тараса Григоровича Шевченка — село Моринці, де народився геній, село Шевченкове, де пройшло його дитинство, село Будище (маєток Енґельґардтів), де Шевченко служив у пана козачком. Побували у хаті, де народився малий Тарасик, у музеї-хаті дяка, відвідали садибу пана Енгельгардта, попили крижану водицю з чистого колодязя, загадали бажання біля двохсотлітнього дуба та гарно провели час на свіжому повітрі.

День пройшов весело та цікаво, залишивши в нашій пам’яті нові знання та враження.

8 червня після закінчення традиційної лінійки учні 7 класу перейшли до завершального етапу роботи над проектом “The Big Bang Theory” - оформлення творчого звіту. Семикласники узагальнили та класифікували зібрану інформацію і виготовили ілюстративний матеріал для презентації результатів роботи на сцені. Протягом практичних занять гімназисти також провели бесіду з елементами гри «Улюблені книжки».

Команда “BMW” (8 клас)  провела цей день досить продуктивно. Після ранкової лінійки ми запропонували учням взяти участь у вікторині. Нашою ціллю було перевірити, як  гімназисти знають країни Європи та їх столиці, а також розпізнають відомі європейські міста за їх символами.

Потім до нас завітали слухачі Goethe – Institut та провели цікаве заняття на тему “ Urlaub”. Особливо нам сподобалось завдання, де ми повинні були зіграти роль працівників туристичного бюро та запропонувати туристам гарячу путівку в певну країну. Свій робочий день ми завершили прогулянкою на Козачий острів.

Категорія: Навчання / Ліцейне життя / Англійська мова / Літня мовна школа

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.