Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » » Навчально-виховна практика з вивченням іноземних мов 5-8 кл. (7 червня)

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Навчально-виховна практика з вивченням іноземних мов 5-8 кл. (7 червня)

Автор: Французан від 11-06-2018, 10:38, переглядів: 1 083

0

7-го червня пятикласники відвідали Зерноленд в українському селі Івківці Черкаської області. Першим пунктом подорожі була екскурсія по вітряному млину, де діти дізналися, як мололи муку в минулому столітті. У Зерноленді діти побували на різних майстер класах та потім власноруч робили глиняні вироби, папір із кропиви, ляльку-мотанку, сувеніри із заліза, мололи муку, добували вогонь. На подвірї садиби школярі ходили на ходулях, каталися на конях, спробували свої сили у різних іграх, стріляли з лука та гвинтівки. В обід дітей пригостили кулішем зі шкварками, а на десерт підготували млинці з медом та узвар. За цей день учні чимало дізналися про ремесла українського народу та уявили себе українцями минулого століття.

Цей день для шестикласників був насиченим. Розпочався він підготовкою до звіту про  результати своєї роботи над проектом “Подорожуємо до Лос-Анджелесу“ у вигляді музично-розважального шоу.

Після цього учні відвідали молодіжний клуб «Берлога», де переглянули англомовний мультфільм, прийняли участь у різноманітних конкурсах, потанцювали на дискотеці та … поласувалися смачним морозивом.

День пройшов весело та цікаво.

Учні 7 класу відвідали обласну філармонію, де відбувся фестиваль Дружини Юних Пожежників. Також семикласники побували в музеї військово – морського флоту. У музеї розповідали про відомих мореплавців України, зокрема Кіровоградської області і про предмети, які обов’язково мають бути на кораблі.

Учням дуже сподобався музей і кожен міг подзвонити у морський дзвін на щастя.

Команда “BMW” (8 клас) відвідала відділ іноземних мов у бібліотеці  ім. Д. І. Чижевського, де зустрілася з представницею Корпусу миру пані Гейл. Наше заняття мало комунікативний та інтерактивний характер. Ми багато спілкувалися англійською мовою та приймали участь в іграх. Пані Гейл розповіла нам про індустрію розваг в США, ми зробили віртуальну подорож «американськими гірками» та пограли у цікаву вікторину. Після заняття ми зазирнули у мистецький відділ, щоб подивитися на виставку малюнків квітника Макара Мухи та послухати цікаву розповідь про творчість цього художника.

Категорія: Навчання / Ліцейне життя / Англійська мова / Літня мовна школа

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.