3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Осінній вернісаж

Автор: Французан від 24-10-2015, 13:15, переглядів: 2 287

0 Осінній вернісаж

Осінь… Сонце поволі сідає за обрій. Крізь його проміння дихає осіння прохолода. Золотиться листя на деревах і важніє гілля його стиглістю.

Осінь, як величава Королева крокує світом. Прийшла вона ідо нас у заклад. Зустрічали ми її на «Осінньому вернісажі» врочисто та велично: піснею і танцем, словами величальними, дійствами змістовними.

Отож, не зраджуючи традиціям, учні 5-9, 10-А, 11-А класів підготували розповідь про золоту осінь, її дари. Глядачі переглянули хореографічні композиції «Осінь», «Косарі», «Ішло дівча лучками»; побували на ярмарку, вечорницях, сватанні та весіллі.

Учні обласних класів підготували, як завжди, різноманітні програми.

Мандрівний філософ 10-Б хоч і був у пошуках щастя, але нарешті знайшов його в Україні.

Осінній вернісажГуманітарний 10-В вже з перших днів навчання зрозумів, що в гімназії життя – як казка.

10-Г зазирнув у дитинство, але швидко зрозумів: воно закінчилося і юність поманила у свої чарівні тенета.

Майбутні випускники фізико-математичного 11-Б побували у «місті здійснених мрій» – Єлисаветграді, в якому організували міжгалактичний фестиваль.

В 11-Г гімназійне життя швидкоплинним калейдоскопом прокрутилося на уроках, гуртожитку. За одну мить вони згадали всі свої права і обов’язки.

Завершив програму 11-В програмою «16-й осінній квартал».

Влучні жарти над собою, вихователями і вчителями, високопрофесійний спів переконали – це вже готова до самостійного життя молодь, за якою майбутнє.

Осінній вернісажВражало все: змістовні сценарії, вдало підібрані костюми, а головне – прекрасні «артисти», які при величезній допомозі та підтримці вихователів, педагогів-хореографів, викладача музики і співу, фахівців технічного центру на всі 100 розкрили свої творчі здібності.

Випускники минулих років, яких, як завжди, приїхало багато, щиро заздрили учням (бо ще можуть насолоджуватися гімназійним життям) та бажали усіляких гараздів. А Олександр Ліпко з Анною Гавриленко подарували хореографічну композицію.

Гостя свята Людмила Таран подарувала пісню «Може».

Учасники дійства почули схвальні відгуки від директора облкомплексу, народного артиста України, професора Анатолія Єгоровича Короткова.

Фотозвіт

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.