Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » » Осінній вернісаж (ФОТОЗВІТ)

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Осінній вернісаж (ФОТОЗВІТ)

Автор: Французан від 25-10-2014, 13:13, переглядів: 2 753

1 Осінній вернісаж (ФОТОЗВІТ)

Осінь… Сонце поволі сідає за обрій. Крізь його проміння дихає осіння прохолода. Золотиться листя на деревах, і важніє гілля його стиглістю.

Осінь, як величава Королева, крокує світом. Завітала вона і до нас на вернісаж талантів.

Кожен народ має свої звичаї, вироблені та відшліфовані багатьма століттями. Вони освячені віками. Це те чим розпізнається народ не тільки в сьогоденні, а й в історичному минулому; їх у нашого багатостраждального народу дуже багато. Звичаї і рідна мова – це незнищені характерні ознаки народу.

Отож, не зраджуючи традиції, учні 5-9, 10-А, 11-А класів підготували розповідь про золоту осінь, її дари. Глядачі мали можливість зануритися у обрядові народні дійства, що увібрали в себе багатовікову звичаєвість: «Ніч проти Семена», хореографічні композиції «Свічка», «Дубки», «Обжинки».

Якими гарні були вечорниці, відтворені учнями 9-го класу. А на сватанні та на весіллі побували разом із міськими 10-ми та 11-ми класами.

Зважаючи на складний час, який переживає наша держава, учні обласних класів цього року всі програми присвятили рідній державі – Україні, її далекому минулому та подіям сьогодення. При цьому висловили впевненість у перемозі над будь-яким ворогом нашої держави, адже такий народ, як ми, перемогти неможливо, бо має він високу й благородну ціль – відстояти свою землю, свої сім’ї, свій дім, свою незалежність! Патріотичний вигук «Слава Україні!» – «Героям Слава!» – підкреслив патріотичні почуття молодого покоління.

Як завжди, бажаними гостями на святі були випускники. Вони почали приїжджати ще з полуночі, щоб зустрітися із друзями, вчителями, а найголовніше – з альма-матір’ю, яка, за їхніми словами, навчила вчитися, жити і любити красу.

Фотозвіт

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
<
  • Публікацій: 0
  • Коментарів: 3
  • ICQ: {icq}
29 жовтня 2014 19:16

1998l20v11

  • Група: Користувачі
  • Реєстрація: 27.08.2014
  • Статус: Користувач offline
 
а коли будуть фотографії?

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.