3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Свято музики

Автор: Французан від 12-04-2014, 13:12, переглядів: 2 426

0

Свято музикиНі слова.. Лише пролітають

по клавішах тіні двох рук,

і струни роялю зітхають,

за звуком народжують звук…

Музика – це мистецтво особливої емоційної сили, вона може не тільки впливати на наш настрій, а й проникати у внутрішній світ кожного з нас. Коли лине мелодія, то відчуваєш, що твоя душа тріпоче, ніби птах, крилами, виривається з глибин і хоче злитися в одне ціле з яскравим, швидкоплинним, мінливим світом чарівних звуків.

Свято музикиУ нашому закладі відбулося свято музики – академічний концерт. Піаністи та гітарісти (Смірнова О., Кислиця А., Кирик А., Чернявський К., Міщенко А., Климчук Д., Сєрашова І.; Коваленко М., Винярський А.). Глядачі були вражені композицією «Блюз» у виконанні інструментального ансамблю (Савсюк А., Чорноіван С., Кузьмич В., Грабовська О.). Із захопленням зал аплодував виконавцям вокального ансамблю та солістам Грузін А. (11-Г кл.), Доценко О. (11-В кл.), Лисенко Ю. (10-В кл.), Стояновій Є. (10-В кл.), Кривій В. (11-В кл.), Четвертак Д. (11-В кл.) С.Шулімову (11-В кл.).

І все це стало можливим завдяки співпраці Наталії Данилівни Непотенко з Наталією Авимівною Подгорною та вихователями облкомплексу.

Свято музикиАдже музика – це один з видів мистецтва, який відображає дійсність і є засобом пізнання життя. Вона відображає дійсність своєрідно, через музичний образ, сила якого в його узагальненні і глибокому емоціональному змісті.

День змінює ніч, роки змінюють століття. А музика вічна



Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.