3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Осінній вернісаж

Автор: dend від 26-10-2013, 08:46, переглядів: 3 608

0

Осінній вернісажОсінній вернісаж – це довгоочікуване свято, на якому була присутня директор департаменту освіти і науки, молоді та спорту Лещенко Ельза Володимирівна.

Кожен клас показував свою оригінальність та неповторність.

 

Гімназисти глибоко цінують українські звичаї, тому учні 5-9, 10-А та 11-А класів підготували цілу програму, в основу якої було покладено звичаї та осінні обряди українського народу.
Учні 11 класів порадували присутніх уже звичним, майстерним виконанням своїх ролей. За цікавими пригодами відомих богатирів у пошуках Шамаханської царівни усі мали можливість спостерігати разом з учнями 11-Б класу. 11-В клас порадував присутніх безліч позитивних емоцій синтезом чарівної музики та гарних танців. А врятувати планету від трагічних наслідків удалося учням 11-Г класу.

 

Осінній вернісажТакож, приємно вразили і 10 класи, які вперше брали участь у цьому заході. Учні 10-Б класу своїми порадами допомогли гостям зрозуміти в яких містах краще за все шукати свою половинку. Своїми враженнями від гімназійного життя поділилися учні 10-В класу. Порадували душу глядачам учні 10-Г класу, виконавши запальні номери своєї програми.

Я впевнена, що спогади про славнозвісний «Осінній вернісаж» у нашому навчальному закладі ще довго не покинуть гімназистів та присутніх гостей. Адже в цьому році свято було як ніколи цікавим та феєричним.

 


Бондаренко Аліна , 11-Б клас


Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.