Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Вітаємо директора з Днем народження!

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Вітаємо директора з Днем народження!

Автор: dend від 20-01-2022, 14:09, переглядів: 490

0

Нехай здоров’я та удача будуть Вашими вірними супутниками в житті. Щиро бажаємо Вам сто причин для щастя, натхнення! Щоб очі горіли новими ідеями, щоб душа співала, а Ваша світла голова була наповнена новими проєктами та планами! Ви –  серце, плече і опора нашого ліцею! Нам всім так пощастило стати частиною Вашого дітища, тому ми пишаємось і рівняємось на Вас. Тож ми не підведемо!

Цінуємо, любимо, поважаємо!

ВАШ 5 клас!




Від імені усього шостого класу хочемо привітати нашого вельмишановного директора з Днем народження! Дорогий Анатолію Єгоровичу! Ви – найкращий директор, Ви ведете нас за собою до нових перемог!

Ми бажаємо Вам бадьорості духу, оптимізму, нових звершень. Нехай Вас оточує тільки радість, а негаразди не турбують. Нехай все у Вас буде добре. Нехай поруч з Вами завжди будуть надійні друзі, а любов і підтримка рідних і друзів додають Вам сили! Бажаємо, щоб Ваша цінна праця завжди була успішна. Щоб безліч можливостей вели до потрібного результату.  Бажаємо, щоб Ваші найзаповітніші мрії здійснилися. Щоб надійність і впевненість, яку Ви випромінюєте, була прикладом для наслідування. Будьте здорові і щасливі!

Сьогодні наш 7 клас вітає людину, яка присвятила своє життя школі, своїй мрії і нам, дітям.


Дорогий Анатолію Єгоровичу! Прийміть найщиріші вітання з Днем народження! Бажаємо Вам величезного щастя, розміром із Ваше добре та чуйне серце, у якому вмістилися усі ми, ваші учні. Бажаємо міцного здоров’я, творчого натхнення та довголіття, благополуччя, успіхів у всіх починаннях. Нехай у Вашому домі і на роботі завжди панує мир, енергія б’є ключем, оптимізм не вичерпується, а гарний настрій ніколи не покидає Вас! Нехай Ваша праця і благородна мета принесе суспільству неоціненний дар у вигляді нових геніїв та майстрів своє справи. З Днем народження Вас!




Дорогий Анатолію Єгоровичу!

Учні 8 класу щиро вітають Вас з Днем народження! Бажають Вам міцного здоров’я, наснаги, творчого натхнення, сил та терпіння. Нехай цей рік принесе Вам ще більше світлих та щасливих днів,  дитячих усмішок, миру і злагоди Вашій родині! Нехай у вашому житті трапляються дива, нехай буде менше сірих буднів і якомога більше яскравих барвистих днів, щоб душа співала та раділа.

Нових вам перемог! А ми у свою чергу будемо найкращими ліцеїстами – щоб Ви нами пишалися і раділи  успіхам! З Днем народження!



Вітаємо Вас з Днем народження! В цей день хочемо подякувати за все, що Ви зробили для нас!

Чудові педагоги, які завжди нам чітко та просто пояснюють матеріал, щоденна хореографія, яка виховує в нас працьовитість, дисциплінованість - це те, що дає нам можливість відчувати себе в школі, як вдома.

Ми неймовірно вдячні за всі ті сили, що Ви вкладаєте в нас та в нашу школу.

Нехай у Вашому житті буде багато доброти, посмішок, яскравих днів і натхнення!




Учні 10-А класу від щирого серця вітають Вас з Днем народження!

У першу чергу бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, довголіття і безперечних успіхів, особистих досягнень у роботі та чудових ідей, невгасимого оптимізму життя, вірних рішень, стабільного благополуччя, натхнення, нехай всі негаразди обходять Вас і Вашу родину стороною, а удача хай завжди стукає у двері! Хай мир буде на роботі і вдома. Ви – людина з добрими очима і величезним серцем, людина з великої літери, генератор ідей, вічний двигун, ентузіаст, оптиміст, геній. Ви наповнюєте нас своїм теплом і мотивуєте на нові звершення. Ви – найкращий директор! Дякуємо Вам за все!



Учнівський колектив 10-Б класу від усього серця вітає Вас, Анатолію Єгоровичу, з Днем народження та бажає Вам безмежного щастя, міцного здоров’я, удачі. Нехай всі негаразди оминають Вас і Вашу родину!










У чудовий зимовий день хочемо привітати з Днем народження директора нашого ліцею Короткова Анатолія Єгоровича!

Бажаємо величезного, просто Вселенського людського щастя, міцного, як в Іллі Муромця, здоров’я!

Бажаємо завжди бути шанованим, допомагати нам ставати досвідченішими і мудрішими!

Ще хочемо сказати, що всім нам страшенно пощастило з ідейним натхненником, батьком-засновником, та що там говорити – просто Людиною-легендою!




Вельмишановний Анатолію Єгоровичу! Від чистого серця вітаємо Вас з Днем народження! Міцного здоров’я, сімейного затишку, благополуччя. Бути директором – мистецтво і щоденна складна робота, але Ви мужньо долаєте всі перешкоди. Ми постійно відчуваємо Вашу турботу, заряджаємося неймовірним позитивом і енергією, намагаємося бути схожими на Вас, шановний директоре!

Хочемо побажати міцного здоров’я, сімейного затишку, везіння, гарного настрою. Нехай щоденні турботи будуть лише приємними, результати лише блискучими, перспективи – райдужними! Знайте: ми пишаємося бути учнями школи Короткова!

Учні 10-Г класу


Шановний Анатолію Єгоровичу!

Щиро вітаємо Вас із Днем народження! Нехай у Ваших очах постійно сяють промінчики щастя! Бажаємо міцного здоров'я, благополуччя і гарного настрою! ВИ – приклад цілеспрямованості і впевненості в собі. Нехай Ваша робота приносить тільки приємні клопоти і задоволення!

Нехай життя дарує масу можливостей і щасливих днів!

З повагою, учні 11-А класу.





Шановний Анатолію Єгоровичу! Щиро вітаємо Вас з Днем народження! Бажаємо міцного здоров’я, родинного затишку і творчої наснаги! Ми бажаємо Вам вдячних учнів і плідної співпраці з зарядженим на успіх педагогічним колективом, який Ви створили! А День Вашого народження нехай пройде в оточенні рідних і тільки приємних для Вас людей, які вручать Вам найбажаніші подарунки з щирими побажаннями й посмішками!







Шановний Анатолію Єгоровичу! Від усього 11-В класу хочемо привітати Вас із Днем народження! Нехай Вас завжди супроводжує успіх, здоров'я та щастя в житті. Бажаємо, щоб Вас ніколи не переставали цінувати та поважати, а лише брали приклад із такого мудрого та успішного керівника. Бадьорості та оптимізму! Нехай вік не стане перешкодою для гарного настрою та бравого самопочуття, нехай минулі роки залишать добрий слід у пам'яті та почуття гордості в душі, нехай попереду ще будуть можливості для втілення задуманого, хай кожен день стає плідним, по-своєму цікавим, веселим!!!



Сердечно вітаємо Вас з Днем народження! Прийміть найщиріші вітання та побажання від учнів 11-Г класу. Ви мудрий і справедливий керівник, талановитий організатор, неперевершений фахівець!

Нехай робота ще багато років приносить Вам натхнення. Бажаємо дружного і надійного колективу, тямущих і зацікавлених учнів, вдячних та ініціативних батьків. Всіх благ земних Вам, достатку та благополуччя в родині. Нехай Господь завжди оберігає Вас, а фортуна завжди посміхається.








Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.