Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Ознайомлення з музейним комплексом Льотної академії Національного авіаційного університету

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Ознайомлення з музейним комплексом Льотної академії Національного авіаційного університету

Автор: dend від 28-05-2021, 09:36, переглядів: 1 044

0

26 травня ми, учні 10-в класу ліцею-інтернату, відвідали Льотну академію Національного авіаційного університету м.Кропивницького.

Мета: ознайомлення з музейним комплексом Льотної академії Національного авіаційного університету

Нас зустріло керівництво факультету «Менеджменту», завідуючий кафедри якого розповів про умови навчання, практичну, організаційну, технологічну та мовну підготовку в Льотній академії НАУ. Нам рекомендували  вступати на вищевказаний факультет, зокрема, на навчання за новою спеціальністю «Туризм».

Подальша екскурсія відбулась в музейному комплексі Кіровоградської Льотної академії Національного авіаційного університету. Директор музею Кірєєв Леонід Іванович розповів про моделі літаків та гвинтокрилів, історію розвитку авіації у Кіровограді. Учні почули достатньо інформації щодо професійної підготовки пілотів, диспетчерів та інших авіаційних професій. Для нас найбільш цікавим виявилась кабіна літака Ан-24 (колишній тренажер), де ми змогли відвідати справжні робочі місця членів льотного екіпажу та зробити фото. Гортаючи сторінки альбому відгуків, ми натрапили на запис про відвідування музею учнями 10-В класу гімназії-інтернату 2011 року (вихователь Подгорна Н.А.) і залишили свій допис про враження від музею. Потім ми відвідали АТБ (авіаційно-технічну база) на території академії, де побачили всім відомий літак АН-26 «Shark», який приймав участь у зйомках голлівудського фільму «Нестримні» з участю С.Сталлоне. Всі учні намагалися залізти в кабіну літаків та сфотографуватись.

Останнім ми відвідали тренувальну залу, де проходять стажування студенти-рятувальники. Враження від відвідування неперевершені!

Крицька Ксенія

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.