Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Стартував проєкт «Безпечна і розумна школа»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Стартував проєкт «Безпечна і розумна школа»

Автор: dend від 2-09-2020, 22:02, переглядів: 559

0 Проєкт «Безпечна і розумна школа» одним з перших стартував у нашому закладі - кращому закладі загальної середньої освіти області та України. Наразі проєкт реалізується у закладах загальної середньої освіти Благовіщенського, Компаніївського, Маловисківського, Новоархангельського, Новоукраїнського, Петрівського районів, Бобринецької, Великоандрусівської, Новоукраїнської, Первозванівської об’єднаних територіальних громадах та м. Кропивницький.
Придбана для закладу система відеоспостереження забезпечує широкодоступний інформаційно-освітній простір для учасників освітнього процесу, безпеку учнів та вчителів, оперативне реагування на конфліктні ситуації, спостереження за присутністю, зовнішнє оглядове відеоспостереження та внутрішню відеофіксацію осіб, які входитимуть до приміщення.
Мережеве та серверне обладнання формує базу даних учнів, навчальні плани, розклади, електронний журнал та електронний щоденник. Стаціонарний сканер температури тіла забезпечує автоматичний контроль температури тіла людей при вході в заклад за допомогою безконтактного інфрачервоного сканера температури з аудіовізуальною сигналізацією та можливість учнів, відвідувачів або співробітників візуального контролю своєї температури тіла при вході.
За матеріалами сайту http://osvita.kr-admin.gov.ua



 

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.