Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Інформаційно-тематична година «Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Інформаційно-тематична година «Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту»

Автор: dend від 29-01-2020, 10:20, переглядів: 526

0

27 січня в 11-В класі було проведено інформаційно-тематична година «Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту». Пам’тна дата запроваджена рішенням Генасамблеї ООН у 2005 році. Цього дня 75 років тому звільнили найбільший нацистський табір смерті – Освенцим. За час голокосту загинуло  близько 60 мільйонів євреїв.  До цієї дати у мережі з’явилися фото невідомого майстра, на яких зображені ув’язнені концтабору. Альбом зі знімками знайшла та зберегла колишня ув’язнена з Закарпаття.

У перший день робочого візиту до Республіки Польща Президент України Володимир Зеленський взяв участь у вечері з нагоди відзначення 75-ї річниці звільнення нацистського концтабору Аушвіц-Біркенау. На заході були присутні колишні бранці табору та їхні родини. У своєму виступі Глава держави наголосив, що для нього честь і відповідальність зустрітися з тими, хто пережив Голокост та перебування в концтаборі.

 Президент України Володимир Зеленський розпочав дводенний робочий візит до Польщі. Глава держави взяв участь у пам'ятних заходах в Освенцимі.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.