3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

День цивільного захисту

Автор: dend від 26-04-2019, 09:04, переглядів: 760

0

23 квітня 2019 року в Кіровоградському облкомплексі (гімназія-інтернат – школа мистецтв) відбувся День цивільного захисту, основною метою якого була підготовка учнів до вирішення завдань з цивільного захисту: запобігання і реагування на надзвичайні ситуації, захист персоналу та учнів від надзвичайних ситуацій, готовність учнів та працівників закладу до дій в особливий період.

Розпочався захід із проведення єдиного уроку "Цивільний захист", після чого прозвучав спеціальний сигнал оповіщення, який сповістив про часткову евакуацію та здійснення маршу містом у визначений район.

Особлива увага приділялася практичним заняттям, в ході тренувань відпрацьовувалися прийоми і способи захисту людей у надзвичайних ситуаціях, надання першої медичної допомоги постраждалим та пораненим. Із гімназистами було проведено ігри, змагання, до програми яких включалися різноманітні вправи, тренування, відпрацювання дій за сигналами оповіщення.

У всіх класах були проведені тематичні бесіди, уроки з предметів «Основи здоров’я» та «Захист Вітчизни» на відповідну тему.

У проведенні Дня цивільного захисту взяли участь 250 учнів 10-11-х класів. Вони продемонстрували високу організованість, дисципліну та порядок. Порушення заходів безпеки не було. Особливу увагу керівники звертали на дії учнів в умовах особливого періоду, навчали їх правильно діяти при використанні супротивником зброї.

Переможців, учнів 10-Г, 11-В класів, нагородили «призовими пирогами».

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.