Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Відкритий захід-тренінг у 10-Б класі на тему «Молодь вільна від тютюну»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Відкритий захід-тренінг у 10-Б класі на тему «Молодь вільна від тютюну»

Автор: mirosha від 2-05-2018, 08:42, переглядів: 909

0

Тютюнопаління – шкідлива звичка, яка полягає у вдиханні диму тліючого тютюну – це одна з форм токсикоманії. Вона чинить негативний вплив на здоров’я курців і оточуючих осіб. Крім нікотину в тютюновому димі міститься велика кількість продуктів які завдають шкоди здоров’ю людини.

26 квітня в 10-Б класі був проведений відкритий захід-тренінг на тему «Молодь вільна від тютюну». Під час тренінгу гімназисти обговорювали проблеми тютюнопаління та його вплив на здоров’я людини. Було проведено анонімне анкетування, в якому учні визначили та назвали причини, що спонукають до спроби почати курити.  Гімназистам були запропоновані різні види роботи, спрямовані на переконання їх відмовитися від паління, або ніколи не починати. Така вправа як « Асоціації на ім'я», « Тиха дискусія» змусили їх відчути страх за своє здоров'я та замислитися. Діти працювали в групах,відстоюючи свої твердження, доводячи їх аргументами. Також цікавим було завдання «Терміни – асоціації», за даними яких потрібно було відтворити малюнком майбутнє молодого покоління.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.