3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Волонтерська діяльність

Автор: Французан від 17-01-2018, 16:29, переглядів: 1 291

0

У наш час моральність, чуйність і милосердя потрібні як ніколи. Кожен по-різному розуміє слово милосердя і по-різному може втілити його.

Політичні і економічні обставини декого змушують звертатися за допомогою, а інших зобов’язують її надавати. Підтримка є найбільш важливою для людей похилого віку, ветеранів війни, учасників АТО. Це люди, котрі багато чого досягли і зробили. Тож  саме вони заслуговують на частиночку любові, щирий погляд.

Часто буває, що треба просто сказати добре слово, вислухати людину і підтримати. Людям потрібна увага, маленька, але щодня, потрібне спілкування, співчуття. Не обов’язково давати подарунки, хоча вони теж не завадять, а просто дати людині зрозуміти, що вона теж важлива і значуща, а її мудрість – це життєвий досвід, який завжди знадобиться.

Милосердя повинно жити в кожному. І саме тому учні нашої гімназії відвідали обласний госпіталь для ветеранів війни з різдвяними колядками, щедрівками,і, звичайно, подарунками. Персонал і пацієнти лікувального закладу зустріли гімназистів щирими посмішками, теплими словами. Наші привітання приймали з радістю, а нам бажали у стократ більше. Найбільше вражав оптимізм цих людей.

Ми були справді задоволені від того, що подарували яскраві емоції, а найголовніше – увагу.

Діліться добром, будьте милосердними і тоді світ хоч трішки зміниться на краще.

Категорія: Ліцейне життя / Волонтерська робота

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.