Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Інтелектуальна гра "Знавці права" в 10-Б класі

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Інтелектуальна гра "Знавці права" в 10-Б класі

Автор: dend від 11-12-2017, 13:13, переглядів: 1 191

0

В рамках Тижня правових знань «Закон і ми» в 10-Б класі була проведена інтелектуальна гра «Знавці права». Під час підготовки та участі у заході учні повторили та закріпили свої знання з правової сфери життя, усвідомили глибинний зміст і суть прав та обов’язків громадян.

Ведучі заходу Ольга Берлін та Едуард Ісаєв на початку гри оголосили умови для команд. Далі вони ставили запитання командам-гравцям. До речі, питання гри були на знання Конституції України та різні галузі права: конституційну, цивільну, адміністративну, кримінальну. За кожну правильну відповідь команди отримували «жетони», за кількістю яких наприкінці гри й були визначені переможці. При цьому враховувалися як правильність відповідей, так і швидкість готовності команди.

Гра складалася з чотирьох етапів: «Конституція України», «Заморочки із бочки», «Склади словосполучення» та «Гонка за лідером», на кожному з яких учні показали хороші знання, згуртованість та кмітливість, а помічники ведучих Олександр Подустов та Петро Качур проявили себе як організовані, серйозні та відповідальні учні.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.