3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Тематична лінійка 11-В класу

Автор: Французан від 10-12-2016, 10:35, переглядів: 1 234

0

3 грудня в Україні та світі відзначають Міжнародний день інвалідів, проголошений у 1992 році Генеральною асамблеєю Організації Об’єднаних Націй з метою дотримання прав людини і участі інвалідів в житті суспільства. Саме цій даті була присвячена тематична лінійка «Сильні духом», яку провели учні 11-В класу.

Під час заходу діти зазначили, що відзначення цієї символічної дати дозволяє привернути увагу суспільства до проблем тих, хто став інвалідом від народження, в дитинстві чи під час дорослого життя. Це нагадування всім про обов’язок перед інвалідами, що потребують захисту та підтримки. Інваліди – не просто категорія людей. Це окремі життя. Окремі трагедії. Окремі людські надії на те, що все буде добре. 

Під час тематичної лінійки учнів гімназії було поінформовано про необхідність підтримки людей з обмеженими фізичними можливостями та виховання чуйності, співчуття та гуманного ставлення до людей із вадами, також вразив присутніх представлений відеоряд.

Учні 11-В класу переконливо довели, що захищаючи гідність інвалідів ми захищаємо своє людське обличчя. Інвалідність - це не вирок. Практика показує, що інваліди можуть бути і стають повноцінними і високо ефективними членами суспільства, відмінними фахівцями і навіть політиками, економістами, соціально активними і життєствердними людьми, які надихають багатьох, в тому числі і абсолютно здорових членів нашого суспільства.

Протягом заходу було наголошено на тому, що доброта і чуйність, співпереживання і щиросердечність, уміння розділити чужий біль, вчасно підтримати у важку хвилину, розрадити в горі і біді - це в характері нашого народу. Діяти за законами доброти - це красиво, почесно, тому що добрі справи і вчинки живуть у віках.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.