Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Екскурсія в Кіровоградський обласний державний український музично-драматичний театр ім. М.Л.Кропивницького

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Екскурсія в Кіровоградський обласний державний український музично-драматичний театр ім. М.Л.Кропивницького

Автор: dend від 8-06-2016, 16:14, переглядів: 1 199

0

Екскурсія в Кіровоградський обласний державний український музично-драматичний театр ім. М.Л.КропивницькогоСьомого червня учні 10-Б відвідали Кіровоградський обласний державний український музично-драматичний театр ім. М. Л. Кропивницького. Екскурсія почалась на вулиці, де Сергій Іванович – екскурсовод – розповів про стиль у якому побудована будівля театру, а також про історію попередніх будівель, в яких відбувались театральні вистави; учні дізнались про статую муз, яка розташувалась на театрі. В середині 10-Б побачив скульптуру Кропивницького, люстровий комплекс та зшите двома майстринями полотно, на якому були найвидатніші постаті в історії театру. Потрапивши у театральну залу, дізналися про акустичну систему, театр Ла Скала – маленькою копією якого і є Кіровоградський обласний державний український музично-драматичний Екскурсія в Кіровоградський обласний державний український музично-драматичний театр ім. М.Л.Кропивницькоготеатр ім. М. Л. Кропивницького. Вдалось побувати на сцені та побачити залу так, як її бачить актор. Побачили і гримерні, а також дзеркало, яке збереглося після пожежі.

Учні дізналися більше про культурне минуле Кіровоградщини, дізналися більше про перший український професійний театр та приємно провели час.


Категорія: Ліцейне життя / Літня мовна школа

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.