3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Похід в музей імені Н.М. Бокій

Автор: dend від 6-06-2016, 07:47, переглядів: 1 120

0

Похід в музей імені Н.М. Бокій2 червня 2016 року, день який учні 10-го гуманітарного класу назвали «Great discovers, new ideas» («Чудові відкриття, нові ідеї»). Наш день почався з організаційної лінійки, на якій діти мали змогу знову прослухати звіти й назви команд своїх опонентів. Потім почалося практичне заняття, яке включало в себе відеоряд «Inventions that changed the world» (Винаходи, що змінили світ), на тему якого учні провели диспут. Наступне завдання включало в себе роботу над інтерактивним путівником «Europe: countries, people, cultures» («Європа: країни, люди, культура»), щоб виконати завдання дітей розділили на декілька груп.

Також учні мали можливість відвідати музей імені Н.М.Бокій, історика та археолога, кандидат історичних наук, доцента кафедри історії України, з метою примножити знання й згадати попередній матеріал.

Похід в музей імені Н.М. БокійМузей коротко й змістовно репрезентує періоди історії нашої Кіровоградщини. Хоча музей досить таки молодий, але вміщує в себе артефакти практично всіх археологічних епох. Музей представляє роботу археологічної експедиції кіровоградських дослідників-археологів впродовж 30 років.

Діти мали шанс дізнатися не лише про історію нашої маленької Батьківщини, а й про саму Нінель Михайлівну, про неординарність і специфічність її характеру, про вклад в історичну скарбницю нашої країни.

Екскурсія дуже сподобалась, учні були в захваті.

Наприкінці дня діти підвели підсумки, й отримали роботу на наступний навчальний день, що означало підготувати сценки «Wonderful people’s lives» (Чудове життя людей)

Похід в музей імені Н.М. Бокій

Категорія: Ліцейне життя / Літня мовна школа

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.