Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » У 10-Б запалили свічку толерантності

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

У 10-Б запалили свічку толерантності

Автор: dend від 14-11-2015, 11:25, переглядів: 1 144

0

У 10-Б запалили свічку толерантностіСучасна культурна людина – це не тільки освічена людина, що володіє почуттям самоповаги і шанована оточуючими.

А це можливо, якщо навчатися бути толерантним по відношенню один до одного, поважати індивідуальність і неповторність кожного. Саме з метою розширення уявлення про толерантну особистість та вміння знаходити в людях і в самому собі те, що допомагає людям бути толерантним., у 10-Б відбулася година спілкування «Запали свічку толерантності».

На заході були присутні гості – іноземні студенти Кіровоградської льотної академії та їхній куратор Світлана Бондарчук.

У 10-Б запалили свічку толерантностіРозпочалася година спілкування з обговорення Китайської притчі «Гарна сім’я» та історії походження поняття «Толерантність». Учні дійшли до думки, що клас – це маленька сім’я, в якій має завжди панувати доброта, повага, взаєморозуміння.

Під час проведення тренінгових вправ «Дрібниці життя», «Давайте пофантазуємо…», «Конверт одкровень» та «Дерево щастя», завдяки яким учні навчалися формувати і висловлювати свої думки, поважати думки інших. Не залишилися осторонь і гості, які взяли активну участь у вправах.

Логічним завершенням години спілкування були віршовані рядки про толерантність, а палаюча свічка, передана по колу, стала символом єднання, дружби, щирості.

У 10-Б запалили свічку толерантностіПісля закінчення заходу відбулося неформальне спілкування із гостями. Учні мали можливість познайомитися, дізнатися думку юнаків із Монголії, Еквадору та Туркменістану щодо толерантності, дотримання прав, індивідуальності і неповторності людей.

Учасники заходу висловили сподівання, що такі зустрічі стануть традиційними.


 

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.