Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Круглий стіл «Чи потрібно вивчати історію рідного краю?» у 11-А класі

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Круглий стіл «Чи потрібно вивчати історію рідного краю?» у 11-А класі

Автор: Французан від 22-09-2014, 16:05, переглядів: 1 579

0 Круглий стіл «Чи потрібно вивчати історію рідного краю?» у 11-А класі

Учні 11-А класу відвідали Кіровоградську обласну бібліотеку для юнацтва імені Бойченка, де відбувся круглий стіл «Чи потрібно вивчати історію рідного краю?».

Метою заходу було розвивати інтерес учнів до вивчення історії, географії, культури та традицій рідного краю, зміцнювати почуття національної свідомості та гідності, руйнувати міфи нав’язаної історії, залучати учнів до глибшого пізнання Кіровоградщини.

Круглий стіл «Чи потрібно вивчати історію рідного краю?» у 11-А класіПід час заходу працівники бібліотеки, а також гості – доктори наук, професори, працівники архіву та культурні діячі – висловили свою точку зору щодо сучасного тлумачення історії Кіровоградщини, розповіли цікаві факти та подробиці, які не напишуть у шкільних підручниках, звернулися до учнів із патріотичними та проукраїнськими промовами. Також відбулася виставка «Історичний шлях рятувальних формувань в м. Єлисаветграді на поч. ХХ ст.», де були представлені матеріали Кіровоградського обласного архіву, а також виставка книжок «Пишаймося рідним містом».

Отже, результатом заходу стало привернення уваги учнів до важливості вивчення історії рідного краю та любов до своєї Батьківщини.


Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.