Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Година спілкування «Твої листи завжди пахнуть зов’ялими трояндами…» у 10-Г класі

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Година спілкування «Твої листи завжди пахнуть зов’ялими трояндами…» у 10-Г класі

Автор: Французан від 6-03-2014, 11:34, переглядів: 2 533

0

Година спілкування «Твої листи завжди пахнуть зов’ялими трояндами…» у 10-Г класіУ 10–Г класі була проведена година спілкування до Дня народження Лесі Українки «Твої листи завжди пахнуть зов’ялими трояндами…», метою якої було допомогти учням глибше осягнути життєвий і творчий шлях Лесі Українки, її багатогранну складну обдаровану особистість через спогади, вірші, біографічні твори; удосконалити вміння роботи з різними джерелами інформації; вміння аналізувати й синтезувати факти, вчинки, міркування; формувати навички дослідницько-пошукової роботи; розвивати усне зв’язне мовлення учнів; виховувати почуття любові та гордості за приналежність до нації, яка має такого генія.

Учні були поділені на групи, кожна з яких отримала завдання дослідити ту чи іншу грань життя поетеси. Всі групи по черзі представила свої матеріали дослідження: про зовнішність Лесі Українки, про її оточення, сім’ю де вона народилась і виросла, іі освіту, вдачу і характер, про почуття до С. Мержинського, та про світоглядну позицію.


Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.