Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Година спілкування «Чоловік і жінка: загадка природи» у 11-Г класі

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Година спілкування «Чоловік і жінка: загадка природи» у 11-Г класі

Автор: borovikoff від 17-01-2014, 16:55, переглядів: 2 620

0
 
Година спілкування «Чоловік і жінка: загадка природи» у 11-Г класі16 січня у 11-Г класі було проведено годину спілкування «Чоловік і жінка: загадка природи». Метою заходу було виховувати почуття поваги до протилежної статі, продовжувати допомагати учням у визначенні пріоритетів дорослого життя; вдосконалювати уміння творчо працювати.

Під час заходу учні з’ясували, які якості та риси характеру більш притаманні чоловікам, а які жінкам. Також учні зруйнували міфи щодо жіночої логіки та чоловічої впертості.

Найбільше учнів здивував факт про те, що чоловіки сприймають інформацію тільки лівою півкулею мозку, вникаючи виключно в суть повідомлення. Жінка сприймає інформацію двома півкулями: окрім сенсу (ліва півкуля), вона відчуває тембр голосу, ритм дихання, настрій співрозмовника (права півкуля мозку).

Ознайомившись із думками науковців та однокласників учні дійшли висновку, що чоловік із жінкою взаємодоповнюють одне одного і тільки разом вони можуть досягти щастя, кохання та натхнення до життя.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.