Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Гімназійне життя м.Олександрія » «А буде син, і буде мати, і будуть люди на землі…»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

«А буде син, і буде мати, і будуть люди на землі…»

Автор: anna_garifylina від 21-05-2017, 11:30, переглядів: 987

0 Безумовно, День матері - це одне із самих зворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства несе в своїй душі єдиний і неповторний образ - образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди підтримає і буде самовіддано любити, не зважаючи ні на що. Сила материнської любові перемагає будь-яку відстань, і де б ми не були, їхня турбота, їхні молитви зберігають нас від життєвих незгод.

  Зворушлива відкрита виховна година з нагоди Дня матері відбулася цими днями в 10 класі. Гімназисти на чолі з вихователем Демидовою Н.С. зібралися, щоб висловити свою любов і шану найдорожчій людині - рідній неньці, подякувати за любов і турботу, а також привітати всіх жінок і побажати їм здоров’я, щастя і Божого благословення. З дитячих вуст звучали найщиріші слова подяки матерям та бабусям, емоційно і дуже зворушливо линули пісні "Мамо, мамочко моя" та "Матусі любій" у виконанні Комар Софії та Безродньої Аміни. Протягом всього свята звучала його триєдина сутність: вшанування Божої Матері - Діви Марії, неньки України та рідної матусі. Великою окрасою свята стала пісня "Мам" К. Скрябіна у виконанні учнів 10 класу.


Отож, любі наші, найдорожчі матусі та бабусі! Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість. Нехай кожен день ваш буде наповнений радісними і приємними подіями! Щастя, здоров'я, благополуччя, душевного спокою, миру й затишку вам та вашим родинам!

Категорія: Гімназійне життя м.Олександрія

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.