3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Національна конференція eTwinning Plus 2016

Автор: anna_garifylina від 5-12-2016, 16:05, переглядів: 1 977

0

25 листопада у Києві відбулася Національна конференція eTwinning Plus 2016. Традиційно, урочиста подія об’єднала найактивніших ітвіннерів – 176 вчителів та директорів з усієї України.

Участь у заході також взяли: головний спеціаліст департаменту загальної середньої та дошкільної освіти МОН Оксана Коваленко, амбасадор British Council Кріс Вільямс, вчитель-амбасадор програми у Словаччині Корнелія Логиньова, та представники PSA Ukraine – Сергій Теплов, Валентина Веліченко, Катерина Липовська, Юлія Данилевич й Олександра Цикура.

Кіровоградську область на Національній конференції представляли  чотири навчальні заклади, серед яких і Кіровоградський ОНВК (гімназія-інтернат – школа мистецтв) м. Олександрія. Вчитель Манухіна І.А, яка бере участь у програмі з 2014 року в цьому році стала амбасадором програми eTwinning Plus в Кіровоградській області і отримала диплом за активну участь у програмі, а також  директор Кіровоградського ОНВК Коротков А. Є. отримав подяку за сприяння програмі eTwinning Plus.

Захід розпочався з привітань від команди PSA та виступу керівника програми. Сергій Теплов розповів про основні тенденції розвитку освіти на світовому рівні, а також про те, які зміни мають відбуватися в Україні, щоб наша освіта ставала все якіснішою та відповідала цим трендам. А також наголосив на тому, що eTwinning Plus є потужним інструментом для здійснення цих амбітних планів.

Після чого перед учасниками виступила Оксана Коваленко. Вона розповіла про ключові моменти концепції «Нова школа» а також про те, яким згідно з нею має бути сучасний вчитель. Зокрема, підкреслила, що сьогодні ітвіннери і є тими піонерами, які безпосередньо реформують українську освіту.

Далі учасники заходу взяли участь у низці корисних воркшопів. Кріс Вільямс розповів про те, як будувати між школами міжнародне партнерство – залучати партнерів та створювати умови для тривалої успішної співпраці. А Корнелія Логиньова продемонструвала кілька інструментів для розвитку підприємницьких навичок в учнів за допомогою проектів eTwinning та відповідних ІКТ-засобів.

 Також з амбасадором програми в Україні Наталією Наявко учасники дослідили переваги eTwinning для розвитку школи та розглянули нові можливості для учасників програми. А з Олександрою Цикурою обговорили те, як використовувати eTwinning Plus для конструювання позитивного іміджу школи та вчителів.

Категорія: Гімназійне життя м.Олександрія

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.