3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

«Traditional Ukrainian Food»

Автор: anna_garifylina від 31-05-2016, 16:11, переглядів: 1 160

0
«Traditional Ukrainian Food» Другий день мовної практики був присвячений  українській кухні. На традиційній ранковій лінійці учні переглянули презентацію «Traditional Ukrainian Food», збагатили словниковий запас новою лексикою з теми, виконали завдання, запропоновані вчителем. Протягом дня гімназисти вивчили нову пісню «My aunt came back», готували презентації англійською мовою про обрані українські страви.

Презентація учнів 5 класу проходила у вигляді фрагменту відомого дитячого мультфільму про свинку Пеппу та її родину. Вони ознайомили присутніх з рецептом приготування млинців. Учні 5 класу співали, демонстрували малюнки про обрану ними страву.

Учні 6 класу не лише розповіли про зелений борщ, а й приготували його самі. Без сумніву, вони залишилися задоволеними як своєю презентацією, так і смаком борщу.

Процес приготування українських пампушок був запропонований учнями 7 класу. Вони презентували обрану страву у вигляді загадок, які присутні із задоволенням відгадували.

На думку учнів 8 класу, найпопулярнішою українською стравою є вареники. Весела інсценізація відомої української пісні та розповідь англійською мовою про вареники сподобалися глядачам.

Учні 10 класу запросили нас на відому передачу «Все буде смачно!». Цього разу у гості завітала Вєрка Сердючка, яка мала проблеми з приготуванням відомої української страви – дерунів. Ведучі програми залюбки допомогли гості, а також усім присутнім: показали та розповіли, як можна легко приготувати цю смакоту з картоплі.

Категорія: Гімназійне життя м.Олександрія / Літня мовна школа м.Олександрія

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.