Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Гімназійне життя м.Олександрія » Відкрите заняття хореографічного гуртка "Веселка"

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Відкрите заняття хореографічного гуртка "Веселка"

Автор: anna_garifylina від 15-03-2016, 11:04, переглядів: 1 187

0
Відкрите заняття хореографічного гуртка "Веселка" 11 березня 2016 року керівник хореографічного гуртка сучасного танцю "Веселка" Шаповалова В.А. провела відкрите заняття у 8 класі на тему "Джаз. Елементи джазу".
Джаз (анг. jazz) – жанр професійної музики, що виник на початку ХХ ст. в південних штатах США внаслідок взаємодії африканської та європейської танцювальної музики. Джерелами джазу були імпровізаційні форми африканської народної музики, зокрема блюз, регтайм. А також танцювально-побутова музика білих переселенців. Для джазу характерні: імпровізаційність, підвищена емоційність, витончена ритмічність (синкопованість, поліфонія). Художня особливість джазового танцю, так як і джаз музики – повнота вільності рухів всього тіла танцівника і окремих його частин як по горизонталі, так і по вертикалі сценічного простору. Джазовий танець – це, в першу чергу, втілення емоцій танцівника, а не форми або ідеї, як це відбувається в танці модерн.

Категорія: Гімназійне життя м.Олександрія

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.