3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Флешмоб за єдність України

Автор: dend від 8-05-2014, 11:02, переглядів: 2 745

0
Флешмоб за єдність УкраїниНа площі Героїв Майдану відбувся грандіозний флешмоб за єдність України в якому взяли участь учні 5, 7, 8, 9-го класу та євроклуб "Астра". Ця видовищна вистава просто вразила всіх і надихнула великою порцією оптимізму кожного присутнього, що дуже важливо у цей непростий для країни час. 
Дітлахи спочатку розгорнули в центрі площі гігантську мапу нашої держави, на якому різними кольорами були відмічені всі області разом із Кримом. Тож таким чином організатори показали, що Україна – єдина. Потім з усіх сторін неочікувано збіглись до центру решта дітлахів і сховались під полотном. Спочатку не дуже було зрозуміло для чого вони це зробили. Але потім, через хвилину ті, що тримали мапу країни, відійшли і перед глядачами з’явився величезний живий напис: «УКРАЇНА ЄДИНА». 
Флешмоб за єдність УкраїниПісля завершення флешмобу діти голосно прокричали «Героям слава!» у відповідь на «Слава Україні» від ведучих та радісно побігли чіпляти жовто-блакитні стрічки на дерева довкола площі.
За матеріалами сайту v-kirovograde.net

Категорія: Новини

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.