3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Пащенко В.В.

Автор: yulua від 16-09-2019, 11:49, переглядів: 654

0
Пащенко Вікторія Вікторівна  -  учитель української мови та літератури Кіровоградського обласного навчально – виховного комплексу (гімназія – інтернат – школа мистецтв) м.Олександрії  Кіровоградської області. Має кваліфікаційну категорію «спеціаліст І категорії».

З 2016р року Вікторія Вікторівна працює над проблемою: «Напрямки роботи з інтелектуально і творчо обдарованими учнями», зосереджуючи увагу на розвитку їх творчих здібностей. Ефективно використовує нестандартні завдання. Педагог володіє сучасними методами викладання української мови  й  літератури, що ґрунтуються на принципах особистісно орієнтованого навчання та активізації навчально-пізнавальної діяльності учнів.

Пащенко В.В. постійно працює з обдарованими  та здібними дітьми, надаючи допомогу з питань підготовки до ІІІ  - IV етапів Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури, Всеукраїнського конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика.  Готує учнів до ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України. Педагог є координатором Всеукраїнської українознавчої гри “Соняшник “ на шкільному рівні.

Багато випускників Пащенко В.В., маючи глибокі знання з української мови та літератури, навчаються на  факультетах україністики у вузах України.

Учитель любить експериментувати, шукає і застосовує нові ефективні методи, форми роботи, що пробуджують в учнів інтерес до вивчення мови, розвитку у них мовного чуття.

Відзначається високими моральними якостями, є прикладом професійного ставлення до справи, службових обов’язків.

Категорія: Галерея слави

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.