3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Осіпчук Ю.

Автор: yulua від 15-10-2013, 08:50, переглядів: 2 605

0
Осіпчук Ю.Осіпчук Юлія – випускниця Кіровоградського облкомплексу (гімназії-інтернат-школи мистецтв) 2012 року. Переможниця III етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої Академії наук України в секції українська література (диплом III ступеня).
За роки навчання Юлія проявила себе як старанна, відповідальна та творча особистість. Має високий рівень навчальних досягнень, призер обласної олімпіади з іноземної мови (ІІ місце). Крім цього, Юлія сприяла неабиякому розвитку шкільного самоврядування (постійне вирішення нагальних потреб учнів та школи, збори шкільного парламенту) та отримала посаду заступника президента шкільного парламенту.
Навчання в музичній школі та отриманий диплом з класу «вокал» допомогли обдарованій особистості зарекомендувати себе в музичному житті гімназії (активістка шкільного хору).
Якщо говорити про захоплення Юлії, то вона активно підтримує зв’язок з "Peace Corps Volunteers” й заохочує їх до співпраці з нашим юнацтвом. Любить куховарити, займатися спортом (волейбол), рукоділлям (вишивання, в’язання, шиття, ліпка). До всього цього любить займатися танцями.
Має плани розвивати свої здібності в журналістській сфері, продовжувати вивчення іноземних мов (крім англійської, прагне вивчити іспанську, італійську, китайську).

Категорія: Галерея слави

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.