Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Євроклуб » "Толерантність в нашому житті" в 10-Б класі

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

"Толерантність в нашому житті" в 10-Б класі

Автор: Olga Berlin від 25-11-2013, 11:17, переглядів: 3 390

0

"Толерантність в нашому житті" в 10-Б класіНещодавно в 10-Б класі було проведено годину спілкування на тему «Толерантність в нашому житті». Протягом заходу учні прослухали і проаналізували різні історії, які є актуальними в нашому суспільстві. Всі були активні і зацікавлені. Завдяки годині спілкування учні усвідомили поняття «толерантність» і встановили свій рівень толерантності. Наприкінці заходу був доведено: толерантним бути не просто, але необхідно. Всі були задоволенні годиною спілкування і, безумовно, кожен отримав деякі, необхідні в наш час знання. 

16 листопада 1995 р. на XXVIII сесії Генеральної конференції держав-членів ЮНЕСКО було одностайно прийнято Декларацію принципів толерантності. За пропозицією ООН з 1996 р. цього дня відзначають Міжнародний день толерантності.

Під толерантністю в Декларації розуміється «повага, прийняття і правильне розуміння багатого різноманіття культур нашого світу, наших форм самовираження і способів проявів людської індивідуальності». Декларація проголошує «визнання того, що люди за своєю природою розрізняються за зовнішнім виглядом, соціальним становищем, мовою, поведінкою і цінностями й мають право жити в світі і зберігати свою індивідуальність».

 


 

Категорія: Євроклуб

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.