Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Мандруючи залами художньої галереї «Єлисаветград»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Мандруючи залами художньої галереї «Єлисаветград»

Автор: feanen від 20-09-2021, 14:11, переглядів: 327

0

16 вересня 5 клас відвідав художню галерею «Єлисаветград». Мандруючи залами учні з цікавістю слухали екскурсовода про історію створення музею, про старі, постійні виставки, та нові. Галерея містить в собі дуже багато унікальних предметів. Увазі ліцеїстам били представлені чудові роботи талановитих дітей, виставка картин відомого київського художника Андрія Кулагіна «Живопис та живописець», унікальні експозиції грошових знаків з різних країн світу, поштових конвертів з автографами відомих людей.

Однією з виставок, привернула увагу учнів – це колекція фотоапаратів. Вона містила багато цікавих предметів, які були зібрані починаючи з дореволюційних часів. Саме завдяки цій виставці, учні побачили як створювалися перші фотографії, поринули в ту епоху.

Багато нового та цікавого дізналися гімназисти відвідавши галерею. Побачили насправді унікальні предмети давнини, дізналися про життя нашого міста і наших предків. Ми всі дуже пишаємося тим, що така галерея-музей «Єлисаветград» знаходиться у нашому рідному місті!

Категорія: ---

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.