3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Буряк І.О.

Автор: yulua від 15-10-2013, 09:50, переглядів: 3 023

1
Буряк І.О.Буряк Ігор Олександрович – випускник Кіровоградського облкомплексу (гімназія-інтернат – школа мистецтв) 2013 року. Народився 23 серпня 1996 року в місті Гайворон Кіровоградської області. У 2012-2013 навчальному році став  переможцем Всеукраїнського етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої Академії наук України в секції «Комп’ютерні системи та мережі» (диплом ІІІ ступеня). Переможець обласної олімпіади з математики (диплом ІІІ ступеня), фіналіст Всеукраїнського конкурсу «Знай українське» у складі гімназійної команди.Ігор – золотий медаліст, обдарована особистість.
За два роки навчання в гімназії проявив себе як комунікабельний учень, який креативно підходить до будь-якої справи. Інтелігентний, серйозний, справжній красень, золотий голос гімназії, без якого не обходилось жодне загальногімназійне свято.
Мріє навчатися в Київському національному університеті ім. Тараса Шевченка.

Категорія: Галерея слави

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
<
  • Публікацій: 0
  • Коментарів: 1
  • ICQ: {icq}
4 листопада 2013 11:33

igoro_b

  • Група: Користувачі
  • Реєстрація: 4.11.2013
  • Статус: Користувач offline
 
Ніколи не хотів навчатися в Київському національному університеті ім. Тараса Шевченка, прошу модераторів змінити інформацію, в зв*язку тим, що це пригнічує мою гідність. С самого початку мітив в КПІ.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.