Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Літня мовна школа » День захисту дітей в літній мовній школі

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

День захисту дітей в літній мовній школі

Автор: dend від 5-06-2019, 10:20, переглядів: 995

0

Дитинство – безтурботна, мрійлива, прекрасна пора! Таким ми хотіли зробити сьогоднішній день для нашої “Piratenbande”. Тож, не марнуючи часу, ми відправилися на Козачий острів, де влаштували піратську вечірку.

Свіже ранкове повітря, ласкаве сонце, спортивні ігри та розваги – що ще потрібно для гарного настрою! Не забули і про творчість. Зібравши всі креативні ідеї, ми  написали сценарій нашого фінального виступу на сцені.

01 червня гімназисти продовжили роботу у літній мовній школі, розпочавши день із загальногімназійної лінійки, під час якої разом із іншими командами учні 7 класу – члени команди «Trendmakers» – під керівництвом свого капітана представили присутнім на заході результати роботи за попередній день та розповіли про робочі плани поточного дня.

Практичні заняття команди проходили сьогодні під загальним девізом «We are the world. We are the children (Ми – світ. Ми – діти)». Юні гімназисти переглянули та обговорили відеофрагменти «Genius kids (Геніальні діти)» та провели інтелектуальну гру «Найрозумніший». Також упродовж дня учасники команди «Trendmakers» здійснили пішохідну екскурсію містом, заздалегідь підготувавши цікаві розповіді про визначні пам‘ятки, і спробували себе в ролі екскурсоводів.

Ранок, традиційно, розпочався з організаційної лінійки, де капітани кожної команди звітували про результати роботи впродовж попереднього дня, а також розповіли про плани на поточний день. Далі ми за планом провели гру «Впізнай винахід». Усі учні з радістю приймали участь в грі.

Після ми переглянули презентацію «Great Discoveries (Визначні відкриття людства)», а також провели обговорення переглянутого. Завдяки цій презентації учні дізналися про найцікавіші винаходи людства.

Ковалівський парк став місцем святкового дозвілля найактивніших і найспортивніших учнів нашого класу.

Цей день запам`ятався для учнів позитивними емоціями та враженнями.

Наприкінці дня ми підвели підсумки щодо проведеної роботи та підготувалися до наступного дня практики, на який очікуємо з нетерпінням!

Першого червня відзначалося радісне і веселе дитяче свято - Міжнародний день захисту дітей. Учні нашої гімназії в котрий раз завітали до обласної філармонії на концерт, з нагоди свята. Відкривачем став хореографічний ансамбль «Пролісок» з композицією «Карнавал».  Далі відбулося нагородження переможців олімпіад та малої академії наук, призначений для нагородження був директор департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації Таборанський Володимир Петрович, який ще промовив вітальну промову.

Для вітання були запрошені поважні гості, а саме: Кузьменко Сергій Анатольович ( голова обласної ради), Костянтин Яриніч (народний депутат Верховної Ради України) та Андрій Табалов ( секретар Міської ради міста Кропивницького).

Також не можна забути про враження та емоції, які  нам подарували вихованці Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості, а саме казку «Розмалюймо життя разом», яка містила в собі різноманіття хореографічних композицій ансамблю «Росинка».

Напевно недарма таке чудове і світле свято святкують у перший день літа.  Діти – найкраще, що є. Вони надихають та приносять у життя щастя та радість!

Сьогодні 10-Г святкував День захисту дітей. Зранку ми провели підготовку до організаційної лінійки, попрацювали в творчих групах і представили проект «Globetrotters», представили презентації про свої хобі.  Потім ми були на прогулянці в Дендропарку на якому клас насолоджувався дивовижною природою та прогулянкою по місту. Після того ми відвідали кіровоградську Філармонію на концерті присвяченому Дню захисту дітей, на якому виступали вихованці Проліску і інших колективів Кіровоградської області також було нагородження учнів Малої Академії Наук. Потім скуштували безкоштовне морозиво, яким пригощали дітей після концерту. Класу дуже сподобався сьогоднішній день він був для нього незабутнім!

Категорія: Літня мовна школа

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.